Onderhoud voor particulieren

Voor onderhoud van uw tuin bent u bij ons op het juiste adres. Het maakt niet uit of u uw tuin door Jonkers Groenvoorziening eenmalig of het hele jaar laat onderhouden en bijhouden.

U krijgt bij ons een onderhoudsadvies en een uitgebreid schema waarin staat vermeld op welk tijdstip werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om het beste resultaat te bereiken.

Daarin staat ook vermeld hoe hoog de kosten zijn wanneer dit door ons wordt uitgevoerd. Zo kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u door Jonkers Groenvoorziening laat uitvoeren.

Gaat u op vakantie, dan kunnen wij uw tuin bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het maaien van uw gazon en onkruid wieden. Als u terugkomt van vakantie ziet uw tuin er dan net zo netjes uit als op het moment dat u vertrok.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het onkruidvrij houden van verhardingen. Door 2 รก 3 keer per jaar bij u langs te komen, houden wij uw oprit en terras bijna 100% onkruidvrij.

Jonkers Groenvoorziening beschikt ook over specialistische reinigingsapparatuur en middelen om uw bestrating en weer als nieuw uit te laten zien.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Alfred Jonkers

Bomenweg 31
8316 PH Marknesse

Telefoon: 0527 - 27 40 61
Mobiel: 06 - 51 40 26 43